liselot


door Yoga4teens kan ik me thuis heerlijk relaxen en leuke oefeningen doen, dankjewel!


teuntje


Ik heb het geheim van de wizardbox ontdekt!


roos


dromen komen uit!


robin mennega


ik ben robin en heb adhd en beide boekjes mijn mam vond het echt iets voor mij nou en dat heeft ze geweten en ook al ben ik 12 jaar ik kan me hier heerlijk bij ontspannen en inleven vooal als ik het druk gehad heb dacht niet dat dat kon en nu wil ik graag ook het 3de boekje ben er helemaal klaar voor ....even mam lief aankijken


Merle van der Blom


He Rosalinda (juf Rosalinda,
Wat een mooie site. Ik wist niet dat u ook boeken schreef. Maar daar was u denk nog niet mee bezig toen u ons les gaf want dat is al een lange tijd terug. Het ziet er allemaal erg goed uit. Succes met alles !!
Groetjes Merle van der Blom (oud leerling matthieu wiegmanschool te Bergen)


Esther


Wat een heerlijke site. Rustgevend en toegankelijk precies waarvoor het bedoelt is. Ik ben meteen gaan bestelen en ben enorm benieuwd naar je boeken.
Geweldig gefeliciteerd met alles dat je al bereikt hebt en wat er nog gaat komen.


Joke uit Italie!


Hey Roos,
Wat een mooie site heb jij!! Een vriendinnetje van mij heeft een dochter die niet altijd even goed slaapt, daar ga ik droomwolken meteen voor bestellen!

Jij bent goed bezig!!

Dikke knuffel vanuit Maleisie! joke


Cindy van den Heuvel


Heerlijke visualisaties, waarbij vooral de cd goed ontvangen wordt door mijn dochter van 8 en zoontje van 3. Mijn dochter vraagt nu zelfs tussen de middag een verhaaltje van de cd, dan trekt ze zich even terug op haar kamer en komt ze opgeladen terug! Mijn zoon was blij verrast door het verhaal met de auto bovenop de regenboog!
Echt een welkom ontspanningsmoment voor mijn gevoelige kindjes na drukke momenten of dagen!


Anouk Kabel


Hallo,Mijn dochter heeft het boekje droomwolken een poos geleden van schoonmoeder gekregen en sinds een aantal maanden hebben we gelijk droomsterren gekocht. Mijn dochter heeft er zoveel aan. Ze kan zich helemaal inleven in de verhaaltjes. Geweldig!! Ze heeft nog 1 vraag. De boekjes hebben maar 7 verhaaltjes en daarom kan ze niet wachten tot er een nieuw boekje uitkomt. Ze is geweldig blij met de beide boekjes en wij ook.Groetjes! Anouk


Thecla Korver


Wat een geweldige boekjes. Heel hartelijk bedankt voor deze cadeautjes die ik alle kinderen van harte gun. Het is mooi, leuk en er zitten wijze levenslessen in verweven. Een echte aanrader.

Namasté
Thecla Korver


Mabel en Finn


Hallo,Wij konden eerder altijd heel moeilijk in slaap komen, toen heeft mama voor ons het boekje droomwolken besteld met daarbij de cd\'s. Nu leest mama iedere avond een verhaal voor en hebben wij allebei op onze kamer een cd in onze radio zodat wij in bed nog even naar de mooie verhalen kunnen luisteren en nu slapen wij iedere avond zo. En zelfs de volgende ochtend kunnen wij langer uitslapen. Wij zijn er erg blij mee en volgens mij pa! pa en mama ook. Bedankt voor het schrijven van dit mooie boek en het zo mooi vertellen van de verhalen op de cd\'s nu kunnen wij eindelijk heerlijk slapen. Groetjes Mabel (5 jaar) en Finn (3 jaar)


Petra


Beste Rosalinde, een tijdje geleden wel eens de titel Droomwolken opgeschreven. Ik had gelezen dat het boek goed is voor kinderen met slaapproblemen.Nog niets meegedaan, totdat een medestudent een mail stuurde met jouw gegevens er in. Mijn oudste dochter heeft al heel lang last van het niet kunnen slapen. Tot laat wakker. Van alles geprobeerd. Vandaag je boek Droomwolken besteld en ik ben heel benieuwd of het gaat werken. Je hoort het ! nog. Ik wacht nu op het boek!groetjes, Petra


Sabine


hoi rosalinda droomsterren heb ik nog niet maar mischien koop ik hem wel maar droom wolken is heel erg leuk! mooieplaatjes staan in droomsterren groetjes je knuffeldier (sabine)


Selma Weideman


Hallo lieve allemaal, ik wil dolgraag met jullie delen. Dit boek is fantastisch!! Ik adviseerd dit boek heel vaak in mijn praktijk, waarin ik werk met hooggevoelige kinderen en volwassenen. De resultaten zijn verbluffend. Heel veel dank voor dit prachtige boek met cd!! In liefde en licht, Selma (www.labane.nl)


Tiny Weel


Hoi Roos.
Je tweede boek droomsterren is weer een sucses,heb inmiddels alle verhalen gelezen en droom dan ook rustig weg.Ik ben dan ook heel erg trots op je.Ook ben ik blij voor de kinderen die door dit boek zich rustig en prettig gaan voelen.
Liefs Mam


Suzanne Berkhout


Beste Rosalinda.

Ik heb cd nr. 2 besteld.tWe lezen trouwens ook veel voor uit het boek, maar ja het klinkt toch anders als mama het leest en ik wordt ook steeds verbeterd, heel schattig. Ik vind het boek en cd trouwens geweldig. Mijn dochter kreeg ik totaal niet in slaap, al jaren. We hadden zo een beetje alles geprobeerd. Van iedereen adviezen opgevolgd maar tevergeefs!! Tot heel laat bleef ze erg druk en wakker. Ik zag jullie boek bij boekhandel Silvester in Leiden. Dit is een boekhandel speciaal voor kinderen. Erg mooie, leuke , leerzame en speciale boeken hebben ze daar. Ik heb het gekocht en ze kreeg het van ST. Klaas. Het werkt echt! Eerst even lezen, dan lichtje uit, cd aan en na een tijdje viel ze inslaap!! Voor ons een hoop rust en voor haar ook!! Ik ben dan ook zeer tevreden over het super boek en cd. Ook leuk dat er nu dus deel 2 is. Mijn zoontje van bijna 10, vind de cd trouwens ook heel mooi!


Joke Hagedoorn


Dag Rosalinda, alleen al van de site ga ik 'dromen' dat beloofd wat 'prachtig'. Ik heb zojuist een bestelling geplaatst en ben benieuwd, één boek is in ieder geval voor mijn 'kleindochter' het andere zal een plaatsje krijgen in mijn 'coachkoffer' Altijd handig voor onderweg. www.jokehagedoorn.nl


Daan van de Nieuwenhof


Beste Rosalinda, bedankt voor dit mooie boekje en CD. Ik heb een client van 9 jaar met PDD_NOS. Hij sliep heel erg moeilijk in en droomde eng. Nu slaapt hij goed in en droomt fijn. We zijn er allemaal heel erg blij mee. Nu heb ik een vraag over de CD; jammer is dat je na elk verhaaltje de gene weer wakker maakt. Als die laatste zinnen er uit zouden zijn, heeft de CD1 en CD 2, nog meer waarde, is dit mogelijk? met vriendelijke groet, Daan en Boyd 9 jaar


Marie-Therese de Jongh


Dank voor deze juweeltjes. Ik heb deze zojuist besteld, en zal deze juweeltjes voegen bij de pareltjes in mijn studio, om voor te lezen en om over te tekenen, samen met kinderen en grootouders. Met hartelijkheid, Marie Therese de Jongh www.almaadviezen.nl


Marion Bouwhuis


Hallo Rosalinda, Wat een fantastisch boekje en de muziek is helemaal top! Ik ga het boekje en de cd genruiken voor mijn zoons, in de praktijk (www.dekleinevuurtoren.nl) wanneer ik met kinderen werk & in de klas waar ik les geef! Veel succes verder met je mooie werk!


Claudine


Lieve Rosallinda, niet alleen vindt mijn dochter van 10 het geweldig om lekker te dromen met het boek/cd. Ook haar broer werd er helemaal rustig van. Toen oma dat hoorde, bestelde ze meteen het boek voor haar andere kleine en grote kleinkinderen. Lekker en ontspannen slapen is zo belangrijk! Merci.


Roger


Hallo Rosalinda, Vandaag je boek gekocht en zojuist voor het eerst voorgelezen aan mijn dochtertje Lois. We hebben er allebei van genoten! Lois kreeg er een fijn gevoel van in haar buik en was helemaal relaxed. Ze kon zich helemaal inleven. Dank je voor dit mooie nieuwe bedritueel!